ПРОГРАМСКИ ДОДАТАК СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ
Производи
Врело производе

СолверПИ -смоле 70СY2

СолверПИ -смоле 70СY2

Име производа: Полyимиде смола Бр . артикла: СолверПИ-смоле 70СY2 СолверПИ -смоле 70СY2 је високих перформанси ИЦ пакет супстратом користи фосфор је изменио полyимиде смоле, БТ смоле систем може да замени.

Име производа: Полyимиде смоле

Бр. артикла: СолверПИ-смоле 70СY2

70СY2 СолверПИ-смола је високих перформанси ИЦ пакет супстратом користи фосфор је изменио полyимиде смоле, БТ смоле систем може да замени.

СолверПИ-смоле 70СY2 се заснива на систем вредности засноване на бисмалеимиде полyимиде, у други хемијски састав не садржи ДДм производње и друге компоненте, у складу са захтевима за заштиту животне средине.

Карактеристике:

л висок стакла прелаз температуре и термални стабилности;

л солвентан изванредну отпорност;

л низак коефицијент термалне експанзије (ЦТЕ, Т-оси);

л високе бакра пилинг снагу; добар за складиштење стабилности;

Индекс квалитета:

л изглед: црвенкасте раствор;

л солидан садржај: 50-70%;

л гел за време (171 ): 200-600 секунди;

Индикатори ефикасности ЦЦЛ

л на температуру преласка у стакло (Тг): 200 ;

л пламен ретарданцy (УЛ-94): ЈАЧИНА;

л бакар осујетим пилинг снагу (ибс / у): 7;

Hot Tags: 70СY2 СолверПИ смола, Полyимиде смола
Сродни производи
 • Профил компаније
  СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике". СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је један од производи од термопластичним Полyимиде, Тхермосеттинг Полyимиде, Полyимиде у праху, Полyимиде палета, Полyимиде ликвидна, Полyимиде профил, Полyимиде иестица, Полyимиде Мономер, Полyимиде пене , Полyимиде смола, Полyимиде премаза, Полyимиде композитних материјала, Полyимиде кристалима поравнавање агента и тако даље. термопластичним полyимиде фабрика компаније, велепродаја, куповина, производе. СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Соба 1401, полуострво Интернатионал вилу, Јианде град, 311600 Дћућанг провинцији, Кина
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093