ПРОГРАМСКИ ДОДАТАК СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ
Производи
Врело производе

СолверПИ -смоле 705Р

СолверПИ -смоле 705Р

Име производа: Полyимиде смола Бр . артикла: СолверПИ-смоле 705Р СолверПИ -смоле 705Р полyимиде смола је за напредне композитне матрице смоле, углавном се користи за припрему композит високих перформанси

Име производа:Полyимиде смоле

Бр . артикла:СолверПИ -смоле 705Р

СолверПИ -смоле 705Р полyимиде смола је за напредне композитне матрице смоле, углавном се користи за припрему високих перформанси композитних материјала се топи у високим температурама заснован на смоле композитних материјала имају широку палету апликација.

СолверПИ -смоле 705Р се заснива на систему заснованом на бисмалеимиде полyимиде смола, у свом хемијском саставу не садржи ДДм производње и друге компоненте, у складу са захтевима за заштиту животне средине.

Карактеристике

лТемпературу преласка у стакло високе и Топлотна стабилност;

лОдлична механичка и електрична својства и механичка својства;

лДобро се топи проток својства;

лДобар за складиштење стабилност.

Употребу производа

Под грејање (80-100) држава са армирате влакна отопити без костима, а онда је препрег гел времена захтеве, додатно преполимер на 120-150стање.

Када се користи као је топло-отпорне епокси смолу Модификатор, у истопљену државе и епокси смола помијешана различитих величина, се може припремити од стране разних топло-отпорне разреда система за нови епокси смолу испуне услове за термални учинак различитих области отпорна епокси смолу.

Индекс квалитета

Екстеријер

Гел за време (171)

Жућкасто лепљења

300-600

Hot Tags: СолверПИ -смоле , 705Р, Полyимиде смоле
Сродни производи
 • Профил компаније
  СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике". СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је један од производи од термопластичним Полyимиде, Тхермосеттинг Полyимиде, Полyимиде у праху, Полyимиде палета, Полyимиде ликвидна, Полyимиде профил, Полyимиде иестица, Полyимиде Мономер, Полyимиде пене , Полyимиде смола, Полyимиде премаза, Полyимиде композитних материјала, Полyимиде кристалима поравнавање агента и тако даље. термопластичним полyимиде фабрика компаније, велепродаја, куповина, производе. СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Соба 1401, полуострво Интернатионал вилу, Јианде град, 311600 Дћућанг провинцији, Кина
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093