ПРОГРАМСКИ ДОДАТАК СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ
Производи
Врело производе

СолверПИ -смоле 7051

СолверПИ -смоле 7051

Име производа: Полyимиде смола Бр . артикла: СолверПИ-смоле 7051 СолверПИ смоле 7051 је за напредне композитне матрице смола је у широкој употреби у производњи композитних материјала високих перформанси

Име производа:Полyимиде смоле

Бр . артикла:СолверПИ -смоле 7051

СолверПИ смоле 7051 је смоле за напредне композитне матрице је у широкој употреби у у производњи композитних материјала високих перформанси, посебно је погодна за високу температуру и бакра високе температуре одевали ламинати и друге производње, то може да замени Керимид701А полyимиде смола.

СолверПИ смоле 7051 се заснива на систему заснованом на бисмалеимиде полyимиде смола, у свом хемијском саставу не садржи ДДм производње и друге компоненте, у складу са захтевима за заштиту животне средине.

Карактеристике

лТемпературу преласка у стакло високе и Топлотна стабилност;

лСолвент одличан отпор;

лНизак коефицијент термалне експанзије (ЦТЕ, Т-оси);

лВисоки бакра пилинг снагу;

лДобар за складиштење стабилност.

Употребу производа

У зависности од разблаћивање од јаког садржаја захтева, ацетон и друге органска отапала могу користити. ЦЦЛ када се припрема са чисто смоле на мање од 80стање Разблаћени раствараи да млечну садржај од 40-65% за употребу. Када је броминатед епокси смолу припремио ЦЦЛ компатибилност са додатна количина броминатед епокси смолу од чисто 20% или мање, и додајући одговарајући износ од неорганске ватроотпорне Ал (ОХ) 3, на мање од 80стање са раствараи разререн је да је јаког од 40-65% садржаја може да се користи, употреба појачати влакана (стаклених влакана, графитна, итд.) је припремио препрег секција ламинат за употребу.

Утимателy оствари индекс перформанси

На температуру преласка у стакло (Тг) 250

Пламен ретарданцy (УЛ-94) ХБ / ВИ / ЈАЧИНА

Бакарни фолија гули снагу (ибс / у)7

Механичка својства, термалну стабилност и електрична својства упоредива са Керимид701А.

Индекс квалитета

Екстеријер

Солидан садржај

Гел за време (171)

Црвенкасто браон вискозне течности

40-80%

200-600

Hot Tags: СолверПИ -смоле 7051, Полyимиде смола
Сродни производи
 • Профил компаније
  СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике". СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је један од производи од термопластичним Полyимиде, Тхермосеттинг Полyимиде, Полyимиде у праху, Полyимиде палета, Полyимиде ликвидна, Полyимиде профил, Полyимиде иестица, Полyимиде Мономер, Полyимиде пене , Полyимиде смола, Полyимиде премаза, Полyимиде композитних материјала, Полyимиде кристалима поравнавање агента и тако даље. термопластичним полyимиде фабрика компаније, велепродаја, куповина, производе. СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Соба 1401, полуострво Интернатионал вилу, Јианде град, 311600 Дћућанг провинцији, Кина
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093