ПРОГРАМСКИ ДОДАТАК СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ
Производи
Врело производе

СолверПИ -смоле 7005

СолверПИ -смоле 7005

Име производа: Полyимиде смола Бр . артикла: СолверПИ-смоле 7005 СолверПИ смоле 7005 полyимиде смола је смоле за напредне композитне матрица се углавном користи као високо-температурни трење материјал обликовао

Име производа:Полyимиде смоле

Бр . артикла:СолверПИ -смоле 7005

СолверПИ смоле 7005 полyимиде смола је смоле за напредне композитне матрица се углавном користи као материјал за високо-температурни трење обликовао производа и Матрица смоле има изврстан топлотни отпор и механичка својства, добра компатибилност са разним филери, са добро флексибилност. Такође је погодан за припрему висока отпорност (Лав) температура солидан само-за подмазивање механички делови. Са неки органски раствор (ацетон) је распуштена, за припрему препрег влакана (стаклених влакана, графитна, итд.) армирано, у широкој употреби у пољу високе температуре Омер засновано композитних материјала. Као и топло-отпорне епокси смолу модификаторе, под различитим условима однос може припремити разне топло-отпорне разреда новог епокси смолу система упознати различите области потребног епокси смолу топлотни отпор.

СолверПИ смоле 7005 се заснива на систему заснованом на бисмалеимиде полyимиде смола, у свом хемијском саставу не садржи ДДм производње и друге компоненте, у складу са захтевима за заштиту животне средине.

Карактеристике

Температуру преласка у стакло високе и Топлотна стабилност;

Одлична механичка и електрична својства и механичка својства;

Добра ниска температура за складиштење стабилност.

Употребу производа

Након једнообразно помешана са разним прах, под одређеним условима за обликовање.

Били растворио у ацетон и других органских раствор, решење смоле који је направљен од стране одређених како треба, за припрему влакана (стаклених влакана, графитна, итд.) армирано препрегс, ламинати за употребу.

Течни смоле растворио у неки органски раствор као што је ацетон, направио одређене како треба, према потребе различитих пропорција епокси смолу мељавине се може припремити од стране разних топло-отпорне разреда новог епокси смолу система, упознати у различитим областима, посебно поље електрична изолација епокси смолу материјалне топлотни отпор захтеве.

За леиење процес (референца)

180/ 2 х + 200/ 2 х + 230/ 4-6х

Индекс квалитета

Екстеријер

Тачке топљења

гранулације

флуидност

Гел за време

Блед прах

70-90

150х

15-25мм

160-250с

Hot Tags: СолверПИ -смоле 7005, Полyимиде смола
Сродни производи
 • Профил компаније
  СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике". СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је један од производи од термопластичним Полyимиде, Тхермосеттинг Полyимиде, Полyимиде у праху, Полyимиде палета, Полyимиде ликвидна, Полyимиде профил, Полyимиде иестица, Полyимиде Мономер, Полyимиде пене , Полyимиде смола, Полyимиде премаза, Полyимиде композитних материјала, Полyимиде кристалима поравнавање агента и тако даље. термопластичним полyимиде фабрика компаније, велепродаја, куповина, производе. СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Соба 1401, полуострво Интернатионал вилу, Јианде град, 311600 Дћућанг провинцији, Кина
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093