ПРОГРАМСКИ ДОДАТАК СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ
Products
Врело производе
Новости и знања

Истакнути свеобухватну перформансе од Полyимиде материјала

1 . полyимиде је један од највише врста до сада полимер термалну стабилност, високе температуре отпорна разреду, термално распадање температура је у изнад 500 ℃. Врело материјал његов коефицијент експанзије је мали, и метал на истом нивоу. И могу бити изузетно ниске температуре, као што није у-269 ℃ у теини хелијум ембриттлемент.

2 . полyимиде добра механичка својства, одлична механичка својства производа, има неку врсту велике чврстоће и високог мембрана материјала.

3 . мало различитих врста материјала хемијска отпорност полyимиде је бољи, стабилнији у киселину, једва растворљив у свим органска отапала. Хyдролyсис нису алкали отпор од сорте, наизглед мањкавости перформансе због овога на полyимиде има многе карактеристике разликује од других полимера Високе перформансе, можете користи алкалне хyдролyсис од рециклираних материјала. Поред промена структуре полyимиде материјала може бити прилично отпорна на хyдролyсис.

4 . полyимиде има високе радијације отпора, филм је 5 × 109 рад након електрон зрачење снаге задржавања стопа је 90%.

5 полyимиде без пунилица је врло добар изолацији материјала, волумен отпор, слом снагу и диелектрииним својства добра. Ова својства могу бити задржано на високом нивоу у широком кругу опсег температуре и фреквенције.

6 полyимиде је нека врста материјала отпорне на пламен, селф-еxтингуисхмент од полимера, пуши стопа је низак, индекс кисеоника за то могу да постигну више од 30.

7 циста полyимиде материјал је нетоксичан, не иритира материјала, а може да издржи хиљаду пута високим температурама стерилизације. Неки полyимиде материјал има одређене антибактеријска и антигљивична својства.

8 . неке полyимиде влакана има и функцију за очување топлоте, топла и може бити упоредива са кашмир.


Пар: Примена Полyимиде

Следећи: не

 • Профил компаније
  СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике". СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је један од производи од термопластичним Полyимиде, Тхермосеттинг Полyимиде, Полyимиде у праху, Полyимиде палета, Полyимиде ликвидна, Полyимиде профил, Полyимиде иестица, Полyимиде Мономер, Полyимиде пене , Полyимиде смола, Полyимиде премаза, Полyимиде композитних материјала, Полyимиде кристалима поравнавање агента и тако даље. термопластичним полyимиде фабрика компаније, велепродаја, куповина, производе. СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Соба 1401, полуострво Интернатионал вилу, Јианде град, 311600 Дћућанг провинцији, Кина
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093