ПРОГРАМСКИ ДОДАТАК СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ
Products
Врело производе
Новости и знања

Полyимиде Филм

Полyимиде филм је један од првог полyимиде робе широке потрошње, за моторни слот изолације и кабловску амбалаже. Основни производи су ДуПонт Каптон, серија YоуТубе од Упилеx и Канека Апицал. Прозирна полyимиде филма соларних ћелија се може користити као тањир меко дно. "Икару " је једро је произведена помоћу полyимиде филм и влакана, као и у сектору топлотне енергије, полyимиде влакна се може користити за филтрирање врелим гасовима, полyимиде предива може бити одвојен од прашине и гаса посебно хемијски материјал.
Боја : као на изолациона фарбе за магнет за жицу, или како је високо-температурни премаза.
Напредне композитне материјале: за сегменте ваздухопловства, авиона и ракета. То је једна веома високо-температурни структурних материјала. ПР ., амерички план за авионе брзина је дизајниран 2.4 М, лет Поврсинска температура од 177 ℃, захтева роком трајања од 60000 х, је пријавила да је утврђено као 50% од структурних материјала да термопластичним полyимиде матрицу смоле графитна армирано композитни материјал, износ од сваког авиона је око 30 т.
Влакна : еластични модул после угљен влакна као материјал за средње и високо-температурни филтера и радиоактивне супстанце отпоран на метке, отпорно на ватру, тканина. Цхангцхун , Кина има производњу полyимиде производа.
Пена : као Висока температура изолациони материјал.
Инжењеринг пластике: тхермосеттинг такође термопластичним, термопластичним обликовање могу користити и за обликовање ињекција или калуповање трансфером. У главном за подмазивање, заптивање, изолација и грађевинских материјала за себе. Широки полyимиде материјали су почели користити компресор ротарy Вејн, карике и посебна пумпа фоке и други механички делови.
Мембране : за разне гасова, као што је раздвајање водоника / угљеника, азота / кисеоника, угљен диоксид / азот или метан, итд., да бисте уклонили влагу из ваздуха у угљоводониине храни гаса и овај алкохол. Али исто као на первапоратион мембрану ултрафилтратион. Од полyимиде топлоте отпор и органски солвентан својства, има посебан значај у одвојености органски гасова и течности.
Електронске компоненте и полупроводник индустрије

Дрћи се: Одређене полyимиде може користити и као у пхоторесист. Постоје негативне и позитивне гумени лепак, са резолуцијом под-микрона. И пигмената или боје може да се користи уз филм боја филтера, што може значајно да поједностави обраду операције.
Апликација микроелектронична уређаја: користи као у интерлаyер диелектрииним слој изолације, као тампон слој може смањити стрес и побољшати принос. Као заштитни слој може да смањи утицај околине на уређају, такође можете честица са заштитним ефекат, смањивању или уклањању меке грешке (меко грешка) уређаје. Полупроводни индустрији је високо-температурни полyимиде лепка, у производњи Полупроводни материјали и дигитализације системе МЕМС цхип, од полyимиде слоја механичке добру проводљивост и Затезна чврстоћа, помаже да се побољшају полyимиде слој и један слој Самолепљиве полyимиде и метални слој се таложи између. Високе температуре и хемијске стабилности на полyимиде слој и метал игра разне изолације спољне средине.
ЛЦД-оријентисани агент користи: полyимиде у ТН-ЛЦД, СХН-ЛЦД, ТФТ-ЦД-а и будуће аспекте ферроелецтриц кристалима материјал за приказ поравнавање агенте заузима веома важну позицију.
-Лаган материјал: као пасивни или активни wавегуиде оптички материјални прекидача материјала, који садрже флуора полyимиде у опсегу таласна комуникације прозирне полyимиде као стабилан цхромопхоре матрицу материјал може бити побољшана секс.
Влажност : Употреба хyгросцопиц линеарне експанзије својих принципа можете користити за прављење сензор влажности.

 • Профил компаније
  СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике". СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је један од производи од термопластичним Полyимиде, Тхермосеттинг Полyимиде, Полyимиде у праху, Полyимиде палета, Полyимиде ликвидна, Полyимиде профил, Полyимиде иестица, Полyимиде Мономер, Полyимиде пене , Полyимиде смола, Полyимиде премаза, Полyимиде композитних материјала, Полyимиде кристалима поравнавање агента и тако даље. термопластичним полyимиде фабрика компаније, велепродаја, куповина, производе. СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Соба 1401, полуострво Интернатионал вилу, Јианде град, 311600 Дћућанг провинцији, Кина
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093