ПРОГРАМСКИ ДОДАТАК СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ
Products
Врело производе
о нама
Дом > о нама

СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике".

СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција. Поново се комбинују са стаклених влакана (ГФ) графитна (ЦФ), Политетрафлуороетилен (ПТФЕ), графит, молибден легура која дисулфиде итд, то можете увелике побољшати укупне перформансе композитни полимер материјала, нпр механичка својства, само-подмазивање, носе-отпорност. То је био у широкој употреби у многим пољима као ваздухопловство бродоградње, аутомобилске микро-електронике, електрицно коло, хемијски опрему, добро механика итд.

Дизајнираних годишњи производни капацитет од мономер и полyимиде смола произведена од стране СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ са независним интелектуалном својином је 500 тона. То је прва домаћа производња ентерприсе то схвати на полyимиде индустрализација. Укључујући термопластичним полyимиде и тхермосеттинг полyимиде, разноврсног производ је комплетан. У овом тренутку наши главни производи су:

1 . термопластичним Полyимиде:

· Термопластичним Полyимиде иестица
· Термопластичним Полyимиде Моулдинг прах
· Термопластичним Полyимиде течности
· Термопластичним Полyимиде профил
· Термопластичним Полyимиде лепка

2 . тхермосеттинг Полyимиде:

· Тхермосеттинг Полyимиде у праху
· Тхермосеттинг Полyимиде течности
· Тхермосеттинг Полyимиде композита
· Тхермосеттинг Полyимиде профил

3. Полyимиде Мономер:

· СолверПИ -Мономер 6ФДА
·
СолверПИ -Мономер АХХФ
·
СолверПИ -Мономер БТДА
·
СолверПИ -Мономер ХФБАПП
·
СолверПИ -Мономер ТМАХ

Пена 4. Полyимиде:

· Полyимиде крути пена
· Флексибилни пене полyимиде

5 Полyимиде смоле:

· СолверПИ -смоле 6002
· СолверПИ -смоле 7002
· СолверПИ -смоле 70СY1
· СолверПИ -смоле 70СY2
· СолверПИ -смоле 705Р
· СолверПИ -смоле 7005
· СолверПИ -смоле 7051

6 Полyимиде премаза

· Термопластичним Висока температура Полyимиде премаза

7 Полyимиде композитни материјал

· Композитне смоле полyимиде 15% ПТФЕ
· Композитне смоле полyимиде 15% графита
· Композитне смоле полyимиде 40% графита
· Полyимиде смола композитни 15% графита и 10% ПТФЕ
· Полyимиде смола композитни 15% молибдена Дисулфиде

8. Полyимиде кристалима поравнавање Агент

· СолверПИ -решење 625

СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је напредна технологија производње са јаке контролабилности; Специјалиста за "ПК" надгледа целог процеса производње (сировина, средња производа и тако даље), тест, првокласна квалитета, стабилним пословањем, исплативе производе, конкурентне. Има неки систем менаџмента квалитетом дуже, научне и јак Р &амп; Д и након продаје услуга тима, пружајући највише довршити техничке подршке купцима.

СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ има јак Р &амп; Д тим на челу са пост-доктори. Укључујући господари, доктори и професори из повезаних поља, има прве класе Р &амп; Д центар и лабораторију у Кини.

Добро дошли у контакт СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ.

 • Профил компаније
  СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике". СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је један од производи од термопластичним Полyимиде, Тхермосеттинг Полyимиде, Полyимиде у праху, Полyимиде палета, Полyимиде ликвидна, Полyимиде профил, Полyимиде иестица, Полyимиде Мономер, Полyимиде пене , Полyимиде смола, Полyимиде премаза, Полyимиде композитних материјала, Полyимиде кристалима поравнавање агента и тако даље. термопластичним полyимиде фабрика компаније, велепродаја, куповина, производе. СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Соба 1401, полуострво Интернатионал вилу, Јианде град, 311600 Дћућанг провинцији, Кина
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093